Uusi lehti: Miksi sokerista kieltäytyminen on vaikeaa?

Tämän kuukauden National Geographic -lehdessä selvitetään, miksi sokerista on vaikeaa kieltäytyä. Pääsemme myös seuraamaan ihmisten ensimmäistä matkaa.

torstai 12. joulukuuta 2013

Tämän kuukauden National Geographic -lehdestä voit lukea muun muassa:

  • Sokeripommi Iso määrä sokeria on elimistölle myrkkyä. Miksi himoitsemme ainetta, joka on meille niin haitallista?

  • Ensimmäiset hiihtäjät Maailman ensimmäiset hiihtäjät olivat kivikautisia metsästäjiä. Länsi-Kiinassa vanha jahtikulttuuri on yhä voimissaan.

  • Vaellus ulos Afrikasta Paul Salopek lähtee eeppiselle vaellukselle varhaisimpien esi-isiemme jalanjäljissä. Samalla hän luo muotokuvaa 2000-luvun alun ihmiskunnasta.

  • Huimapäät: Jane Goodall Goodallin uraauurtava tutkimus on tuottanut paljon tietoa simpansseista - ja samalla meistä ihmisistäkin.

  • Arokierijät, villin lännen valloittajat Miten Venäjän arojen mitäänsanomattomasta kasvista tuli amerikkalaisen preeriamaiseman symboli?

National Geographic on ikkuna maailmaan. National Geographicin keltaisten kehysten sisältä avautuu ikkuna eilisen, tämän päivän ja huomisen maailmaan.

Syvälle porautuvat reportaasit ja vaikuttavat valokuvat vievät lukijat matkalle maailman ympäri. Lähde National Geographicin tunnetusti loistavien toimittajien ja valokuvaajien mukana seikkailulle pitkin maapalloa ja tutustu sen luontoon, arkeologisiin aarteisiin, kaukaisiin kansoihin, ajankohtaisiin haasteisiin ja tuoreimpiin tutkimuksiin.

National Geographic Society

National Geographic -lehden taustalla on yhdysvaltalainen yleishyödyllinen järjestö National Geographic Society. Vuonna 1888 joukko herrasmiehiä, jotka olivat osoittaneet kiinnostusta maantieteellisiä kysymyksiä kohtaan, halusivat perustaa "maantieteen tuntemusta lisäävän ja edistävän" seuran. Puolisen vuotta myöhemmin ilmestyi ensimmäinen National Geographic -lehti. Nyt National Geographic -lehti ilmestyy 31 kielellä ja sillä on 50 miljoonaa lukijaa.

Jo 125 vuoden ajan National Geographic Society on tukenut tiedettä, tutkimusmatkoja ja luonnonsuojelua eri puolilla maailmaa. Tuettuja hankkeita on ollut noin 9 000. National Geographic -lehden tilaajana olet mukana tukemassa näitä hankkeita.

Lue lisää National Geographic Societystä täältä

Ehkä sinua kiinnostaa...

Ehkä tämä kiinnostaa sinua ...