Uusi lehti on ilmestynyt: Kuvat voivat muuttaa maailmaa

Tutustu kuviin, jotka muuttivat maailman, kurkista Pohjois-Korean kulissien taakse ja lue, miten elektroniikalla rahoitetaan väkivaltaisuuksia Kongon demokraattisessa tasavallassa.

keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Tämän kuukauden National Geographic -lehdestä voit lukea muun muassa:

  • Valokuvan voima Kuvat ovat muuttaneet käsityksiämme maailmasta.

  • Paljasta: Mineraaleja ja murhia Elektroniikassa käytettävillä kaivannaisilla rahoitetaan väkivaltaa Kongon demokraattisessa tasavallassa.

  • Todista: Sulaminen Vuoristojäätiköt katoavat aivan silmiemme edessä.

  • Valaise: Pohjois-Korean kulissien taustat Tutustu suljetun valtion rajoitettuun elämään.

  • Suojele: Uusi Nooan arkki Eläintarhojen lajikirjo on nyt tarkan harkinnan alla.

  • Lähesty: Kuvien loputon virta Kun kaikki ovat valokuvaajia, maailma kutistuu vauhdilla.

  • Lahja lehden mukana: Juhlakirja National Geographicin legendaaristen löytöretkeilijöiden, kuvaajien ja seikkailijoiden tarinoita.

National Geographic on ikkuna maailmaan. National Geographicin keltaisten kehysten sisältä avautuu ikkuna eilisen, tämän päivän ja huomisen maailmaan.

Syvälle porautuvat reportaasit ja vaikuttavat valokuvat vievät lukijat matkalle maailman ympäri. Lähde National Geographicin tunnetusti loistavien toimittajien ja valokuvaajien mukana seikkailulle pitkin maapalloa ja tutustu sen luontoon, arkeologisiin aarteisiin, kaukaisiin kansoihin, ajankohtaisiin haasteisiin ja tuoreimpiin tutkimuksiin.

National Geographic Society

National Geographic -lehden taustalla on yhdysvaltalainen yleishyödyllinen järjestö National Geographic Society. Vuonna 1888 joukko herrasmiehiä, jotka olivat osoittaneet kiinnostusta maantieteellisiä kysymyksiä kohtaan, halusivat perustaa "maantieteen tuntemusta lisäävän ja edistävän" seuran. Puolisen vuotta myöhemmin ilmestyi ensimmäinen National Geographic -lehti. Nyt National Geographic -lehti ilmestyy 31 kielellä ja sillä on 50 miljoonaa lukijaa.

Jo 125 vuoden ajan National Geographic Society on tukenut tiedettä, tutkimusmatkoja ja luonnonsuojelua eri puolilla maailmaa. Tuettuja hankkeita on ollut noin 9 000. National Geographic -lehden tilaajana olet mukana tukemassa näitä hankkeita.

Lue lisää National Geographic Societystä täältä

Ehkä sinua kiinnostaa...

Ehkä tämä kiinnostaa sinua ...