Uusi lehti: Putinin talvikisat

Vuoden ensimmäisestä National Geographic -lehden numerosta voit lukea Putinin Sotšiin hankkimista olympiakisoista, joista tulee historian kalleimmat. Tutustu myös maailman suurimpaan liskolajiin ja historian epäonnekkaisiin sankareihin.

tiistai 14. tammikuuta 2014

Putinin Sotšiin hankkimista olympiakisoista tulee historian kalleimmat. Puunatun julkisivun taakse kätkeytyy tarinoita syrjinnästä ja väärinkäytöksistä. Talviolympialaiset antavat Venäjälle mahdollisuuden osoittaa, että se on palannut globaaliksi suurvallaksi. Mustanmeren rannassa sijaitseva isäntäkaupunki Sotši on kuitenkin monessa mielessä kiistanalainen valinta.

Tilaajana voit jo nyt ladata itsellesi koko jutun Putinin kisoista

> Kun tilaat lehden nyt, voit lukea tämän artikkelin ja monta muuta juttua natgeo.fi-sivustosta.

Numeron 1/2014 sisältöä :

  • Liskojen kuningas. Komodonvaraani, maailman suurin liskolaji, vaanii uhria kärsivällisesti ja haistaa haaskan kilometrien päästä.

  • Kaukana kotoa. Ihmisistä on tullut monen kehitysmaan tärkein vientituote. Siirtotyöläisyydellä on kuitenkin hintansa niin lähtijöille kuin heidän perheilleenkin.

  • Antoisat epäonnistumiset. Menestystarina syntyy usein epäonnistumisten kautta, ja historia tunteekin monia epäonnekkaita sankareita.

  • Omanin kallioilla. Kiipeilijä voi heittäytyä Omanissa veitsenteräviltä kallioilta suoraan veteen, mutta vapaakiipeily ei sovi sielläkään joka pojalle.

Tilaa tai osta National Geographic

  • Lehtipisteistä kautta maan hintaan 8,95 euroa/lehti.

  • Tilaa lehti. Nyt saat 3 numeroa, 125-vuotisjuhlakirjan ja kuoritakin hintaan 19,90 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Ehkä tämä kiinnostaa sinua ...