Uusilla geenimuokkausmenetelmillä voidaan ohjata evoluutiota.

UUSIN LEHTI: Ihmisen evoluutio on omissa käsissämme

Geenimuokkaustyökalut ja edistyksellinen tekniikka on ajanut hitaan luonnollisen evoluution ohi. Ihmislajin kehitys on siirtynyt omiin käsiimme.

torstai 20. huhtikuuta 2017

Lehden numero 4/2017 aiheita:

Ihmisestä on tulossa geneettisesti muokattu kyborgi

Jos ihmisen perimä olisi teknologiayritys, se olisi mennyt konkurssiin jo ajat sitten, koska sen liiketoimintasuunnitelmassa erilaiset ominaisuudet ilmaantuvat sattumalta ja leviävät suvullisen lisääntymisen kautta. Teknologinen kehitys etenee paljon nopeammin. Tulevaisuuden ihminen on geenimanipuloitu kyborgi.

Karmeita tarinoita Mosulista

Kansainvälisen liittouman joukot valtaavat irakilaista Mosulin kaupunkia takaisin Isisiltä. Kaupungista pakenevat irakilaiset kertovat kauhutarinoita terroristijärjestön julmuuksista.

Ikiroudan ote aarteista hellittää

Alaskan sulavasta maaperästä on alkanut putkahdella muinaisten eskimokulttuureiden esineitä, mutta niiden pelastamisella alkaa olla melkoinen kiire.

Nykyaika saapuu Pakistanin maaseudulle

Sosiaalinen media ja koulutus lyövät leimansa myös Pohjois-Pakistanin vuoristoisen Gojalin maakunnan syrjäkylien elämään. Ihastele upeita valokuvia perinteisen ja nykyajan välillä tasapainoilevalta rajaseudulta.

Kuvareportaasi: 93 kuvaa keväästä

National Geographic -valokuvaaja Jim Brandenburg seurasi kevään etenemistä ja koosti siitä näyttävän kuvasarjan.


Näin saat lehden käsiisi

Osta irtonumero lehtipisteestä hintaan 9,45 €.

Voit myös tarttua joko lyhyempään tai pidempään tilaukseen ja paneutua lehden tarjontaan ajan kanssa.

Tällä hetkellä tarjoamme esimerkiksi kolme suomenkielistä National Geographicia ja silmukkatoiminnolla varustetun, kolminopeuksisen Hoverdrone Nano -lennokin hintaan 9,90 €. Säästät peräti 67 €.

Tilaa tästä

Ehkä sinua kiinnostaa...

Ehkä tämä kiinnostaa sinua ...