Ihmiset ja avaruus -sarjan voittaja: "Fotonien palvojat"

Monia kalifornialaisia voidaan kutsua auringonpalvojiksi, mutta ryhmä, joka on kuvattu Pfeiffer Beachilla Big Surin alueella Kaliforniassa, vie voiton kaikista. Ryhmä kokoontuu vuosittain juhlistamaan niitä muutamaa päivää, jolloin Aurinko paistaa vaikeapääsyisessä kalliomuodostelmassa olevan luonnon muovaaman aukon läpi. Paikka on saanut lempinimen Auringon avaimenreikä. Vuoden tähtikuvaaja -kilpailun järjestäjät lisäsivät kilpailuun vuonna 2010 uuden Ihmiset ja avaruus -nimisen sarjan "kuville, joihin on sisällytetty myös ihmisiä luovalla ja omaperäisellä tavalla".

keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Monia kalifornialaisia voidaan kutsua auringonpalvojiksi, mutta ryhmä, joka on kuvattu Pfeiffer Beachilla Big Surin alueella Kaliforniassa, vie voiton kaikista. Ryhmä kokoontuu vuosittain juhlistamaan niitä muutamaa päivää, jolloin Aurinko paistaa vaikeapääsyisessä kalliomuodostelmassa olevan luonnon muovaaman aukon läpi. Paikka on saanut lempinimen Auringon avaimenreikä.

Vuoden tähtikuvaaja -kilpailun järjestäjät lisäsivät kilpailuun vuonna 2010 uuden Ihmiset ja avaruus -nimisen sarjan "kuville, joihin on sisällytetty myös ihmisiä luovalla ja omaperäisellä tavalla".

Voittaneen kuvan on ottanut Steve Christenson 23. joulukuuta 2009. Se johdattaa tuomariston mukaan ajatukset ikivanhoihin perinteisiin, joissa tähtitieteellisille sattumille on annettu symbolinen merkitys.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Ehkä tämä kiinnostaa sinua ...