Apina adoptoi orvon koiranpennun

Apina ja koiranpentu: Intiassa reesusapina on ottanut orvoksi jääneen koiranpennun hellään huomaansa. Katso suloiset kuvat, jotka ovat jo saaneet eläinten ystävien jakamattoman suosion.

keskiviikko 27. tammikuuta 2016 teksti Andreas Ebbesen Jensen

Ihmisten lisäksi myöskään eläimet eivät voi vastustaa koiranpentujen vilpitöntä suloisuutta.

Reesusapina on adoptoinut hylätyn koiranpennun Etelä-Intiassa sijaitsevassa Eroden kaupungissa, ja kaupunkilaisten mukaan kaksikko on täysin erottamaton.

"Kaikki puhuvat noiden kahden välisestä, molemminpuolisesta kiintymyksestä ja ennennäkemättömästä huolenpidosta", Erodessa asuva Sasi Kumar kertoi intialaiselle Zee News -uutissivustolle. Kumar on itse nähnyt pikku eläinperheen aivan lähituntumalta.

Viinirypäleitä koiranpennulle

Kuten sivun yläreunassa olevasta kuvasarjasta voi päätellä, apina tekee kaikkensa pienen koiravauvansa hyväksi.

Keinoemo jopa huolehtii siitä, että pikku koira saa päivittäisen maitoannoksensa, viinirypäleitä ruuaksi, kylvyn ja turvaa mahdollisia vihollisia vastaan.

Onko ero edessä?

Edelleen on täysi arvoitus, miten näin hellä suhde on voinut syntyä kahden erilaisen eläinlajin välille. Yksi selitys voi olla, että apina olisi menettänyt oman poikasensa ja toteuttaa nyt hoivaamisviettiään pitämällä huolta koiranpennusta.

Vaikka apina ja koiranpentu näyttävät tällä hetkellä nauttivan toistensa seurasta, ei ole varmaa, että ne saavat jatkossa pysyä yhdessä.

Eroden kaupungin asukkaat pelkäävät, että viranomaiset eivät usko apinan pystyvän hoivaamaan suojattiaan ja erottavat eläimet toisistaan.

Pidämme peukkuja sen puolesta, että Kaunottaren ja Kulkurin jälkeen ehkä suloisin eläinmaailman parivaljakko saisi ainakin toistaiseksi nauttia toistensa seurasta.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Ehkä tämä kiinnostaa sinua ...