Kun aikuinen palaa lapsuuteen

VIDEO: National Geographicin tabusarjassa tutustumme infantilismiin ja sen edustajaan Stanleyyn, joka nukkuu jättikokoisessa pinnasängyssä, leikkii legoilla ja saa ruokansa erikoisvalmisteisessa syöttötuolissa.

perjantai 5. helmikuuta 2016 teksti Andreas Ebbesen Jensen

Kukapa ei haaveilisi paluusta lapsuuteen, kun aikuiselämän monet työt ja velvoitteet ahdistavat.

Joillekin ei pelkkä haaveilu riitä. Heidän on pakko saada toteuttaa fantasiansa pysyä vauvana.

Aikuinen vauva rakastaa sättimistä ja läimäyksiä

”Infantilismi” on fetissi, jossa aikuinen ihminen, yleensä mies, saa (usein seksuaalista) tyydytystä käyttäessään vaippoja ja tuttia ja saadessaan hoivaa ”huoltajaltaan”.

Vaippojen ja tutin käyttöön liittyvä fetissi on BDSM:n (Bondage-Sadomasochism) alalaji. Aikuinen vauva nauttii sättimisestä, läimimisestä ja pakkoruokinnasta ja kiihottuu ”leikkikaverin” määräilystä ja oikuttelusta.

Vuonna 2015 noin 2 000 infantilistilla tehdyn tutkimuksen mukaan tämä seksuaalinen fetissi ilmenee miehillä noin 11 vuoden ja naisilla noin 12 vuoden ikäisenä.

Infantilismin maailmanlaajuista yleisyyttä ei tiedetä, mutta sen edustajia on paljon. Pelkästään Yhdysvalloissa Diaper Pail Friends -nimisellä järjestöllä on noin 15 000 jäsentä.

National Geographicin tabusarjassa tutustumme ilmiöön ja sen edustajaan Stanleyyn, joka nukkuu jättikokoisessa pinnasängyssä, leikkii legoilla ja saa ruokansa erikoisvalmisteisessa syöttötuolissa. Tutustu Stanleyyn:

Ehkä sinua kiinnostaa...

Ehkä tämä kiinnostaa sinua ...