Kengurut vetojuhtina Australiassa

Australiassa on jouluna kesä, joten juhlaa vietetään rannalla ja vetotöistä vastaavat kengurut eivätkä porot.Millaiseksi joulunvietto muodostuu, jos juhlapäivä osuu aina keskikesälle? Australiassa koulujen kesäloma alkaa joulukuun lopulla, ja se vaikuttaa myös joulunviettoon. Jouluun aletaan valmistautua jo joulukuun alussa, ja niin kadut kuin talotkin koristellaan komeiksi.Kengurut vetojuhtina

tiistai 26. marraskuuta 2013

Australiassa on jouluna kesä, joten juhlaa vietetään rannalla ja vetotöistä vastaavat kengurut eivätkä porot.

Millaiseksi joulunvietto muodostuu, jos juhlapäivä osuu aina keskikesälle? Australiassa koulujen kesäloma alkaa joulukuun lopulla, ja se vaikuttaa myös joulunviettoon. Jouluun aletaan valmistautua jo joulukuun alussa, ja niin kadut kuin talotkin koristellaan komeiksi.

Kengurut vetojuhtina

Kun joulupukki saapuu Australiaan, porot pääsevät vetämään henkeä. Siellä vetotöistä vastaa kuusi vahvaa uroskengurua eli ’six white boomers’. Joulupukkikin vaihtaa hieman kevyempiin vetimiin, ja hänen nähdään usein liikkuvan sortsit jalassa.

Rantaelämää ja grillausta

Pohjoisessa joulua vietetään yleensä visusti sisällä lämpimässä, mutta Australiassa lähdetään rannalle. Joulupäivällisen jälkeen kansa hakeutuu rannalle uimaan ja grillailemaan ’Christmas barbien’ merkeissä. Meren maininkeja kestäville on tarjolla perinteinen kilpapurjehdus Brisbanesta Tasmanian Hobartiin.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Ehkä tämä kiinnostaa sinua ...