MM-viikset innostavat Movember-kuuhun

Nyt on taas aika antaa naamakarvojen kasvaa. Joka marraskuussa Movember-järjestö kiinnittää huomiota miesten terveyteen kehottamalla viiksien kasvatukseen. Ota sinäkin kampanjaan osaa vaikka katsomalla video viiksien kasvatuksen MM-kisoista.

tiistai 30. elokuuta 2011

Movember-kampanja käynnistyi Australiassa vuonna 2003, ja se on sittemmin levinnyt kaikkialle maailmaan.

Joka vuosi marraskuussa miehet kasvattavat itselleen viikset. Tavoitteena on kiinnittää huomio miesten terveyteen ja tukea rahallisesti sitä edistäviä hankkeita.

Jos haluat ottaa kampanjaan osaa, ilmoittaudu täällä movember.com. Jos kaipaat motivointia, katso video viiksien kasvatuksen MM-kisoista.

Viiksien MM-kisat

Viiksien kasvatuksen MM-kilpailut pidetään joka vuosi, ja vain mielikuvitus asettaa siinä rajat. Vuodesta 1990 lähtien kunnon naamakarvat omistavat miehet ovat voineet osallistua kilpailuun muun muassa luokissa "Dali", "Musketööri" ja "Freestyle".

Tänä vuonna kilpailu pidettiin viime viikonloppuna Yhdysvalloissa Oregonissa Portlandissa. Ensi vuonna kilpailu järjestetään Itävallassa. Lue lisää kilpailusta osoitteesta worldbeardchampionships.com.

Osallistu Movemberiin

Ilmoittaudu mukaan täällä movember.com. Aloita sileäksi ajeltuna ensimmäinen marraskuuta ja anna viiksien rehottaa loppukuun.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Ehkä tämä kiinnostaa sinua ...