Natgeon upouusi kuvamaailma

Osallistu natgeo.fi:n valokuvamaailmaan, jossa on paljon uusia toimintoja, interaktiivisuutta ja tilastoja.

maanantai 20. elokuuta 2012

Mikä on uutta? Natgeo.fi-sivuston uuden kuvamaailman pääsisältöä ovat luonnollisesti valokuvakilpailut. Jatkossa kilpailuja on entistä enemmän ja niiden joukossa on erilaisia teemakilpailuja.

Uutena toimintona käyttäjillä on nyt Facebookin tavoin omalla "seinällä" kuvaprofiili. Sinne tulee viesti, kun uusi kilpailu avautuu tai kun joku on kommentoinut käyttäjän kuvaa. Seinälle tulee myös ilmoitus silloin, kun käyttäjän kuva on sijoittunut kilpailussa.

Jos mielestäsi joku kuvaaja ottaa todella hyviä kuvia, saat halutessasi viestin joka kerta, kun hän lähettää uuden kuvan johonkin sivuston kilpailuun.

Voit myös valita niin, että saat viestit sähköpostilla.

Tilastot Nyt voit omista tiedoistasi seurata, kuinka moni muu on klikannut kuvaasi.

Muiden ottamille kuville voi antaa arvosanan 1–5. Omista tiedoista näet kuvillesi annettujen arvosanojen keskiarvon.

Arviointijärjestelmän avulla voidaan nyt myös valita "Käyttäjien suosikki", eli korkeimman arvosanan saanut kuva valitaan yleisön suosikiksi.

Oma kuva-arkisto Voit lähettää kuvia, vaikka et haluaisikaan osallistua kilpailuun, sillä nyt voit ladata kuviasi vain näyttääksesi niitä muille kiinnostuneille käyttäjille. Jokaisella käyttäjällä on nimittäin oma sivu, jossa ovat kaikki käyttäjän lähettämät kuvat.

Osallistu Natgeon uuden kuvamaailman esittelyn myötä alkaa myös National Geographicin joka vuosi järjestettävä Pohjoismainen kuvakilpailu. Tänä vuonna teemana ovat luontokuvat. Oletko sinä vuoden luontokuvaaja? Osallistu kilpailuun: Napsauta tästä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Ehkä tämä kiinnostaa sinua ...