Galleria: Kiinan valtavat luolat Palkitun valokuvaajan Carsten Peterin upeat valokuvat vievät sinut retkelle Kiinan valtaviin luoliin. Matkalla maan alle Vietnamin luolajätissä kasvaa viidakko jos toinenkin. Sen sisään mahtuisi pilvenpiirtäjä. Eikä sen loppua näy. Tutkimusretki Bahamaan: Huima sukellus Bahaman siniset aukot muodostavat mittavan tieteellisen aarrearkun. Kunpa niiden tutkiminen vain olisi vähän vähemmän vaarallista. Kuvagalleria: Syvyyksien pimeydessä Tutustu surmansa saaneen NG-kuvaajan Wes C. Skilesin kuviin Bahaman sinisistä luolista. Elämä Pariisin tunneleissa Pariisin maanalaiseen elämään kuuluvat metro- ja viemäritunnelit, vesikanavat, hauta- ja pankkiholvit sekä yökerhoiksi ja gallerioiksi muunnetut viinikellarit. Galleria: Pariisin alamaailma Mitä siellä tehdään? Työskennellään, maalataan, juhlitaan ja tutkitaan tunneleita. Kuvagalleria: Buddhien luolat Silkkitien keitaan loistokkaat taideaarteet lumoavat sekä tutkijoita että matkailijoita. Tuhansien buddhien luolat Silkkitien keitaan loistokkaat taideaarteet lumoavat sekä tutkijoita että matkailijoita. Aiheeseen liittyvää sisältöä Geologia Galleria: Kiinan valtavat luolat Palkitun valokuvaajan Carsten Peterin upeat valokuvat vievät sinut retkelle Kiinan valtaviin luoliin. Arkeologia Tuhansien buddhien luolat Silkkitien keitaan loistokkaat taideaarteet lumoavat sekä tutkijoita että matkailijoita. National Geographic Teema: Tutustu huippuvalokuvaajiin Machu Picchun huipulta Titanicin merenalaiseen hautaan. Jo 127 vuoden ajan valokuvaajamme ovat ikuistaneet maailman ihmeitä. Nyt kerromme, keitä he ovat.
Galleria: Kiinan valtavat luolat Palkitun valokuvaajan Carsten Peterin upeat valokuvat vievät sinut retkelle Kiinan valtaviin luoliin.
Tuhansien buddhien luolat Silkkitien keitaan loistokkaat taideaarteet lumoavat sekä tutkijoita että matkailijoita.
Teema: Tutustu huippuvalokuvaajiin Machu Picchun huipulta Titanicin merenalaiseen hautaan. Jo 127 vuoden ajan valokuvaajamme ovat ikuistaneet maailman ihmeitä. Nyt kerromme, keitä he ovat.
KAIKKI VUODEN LÄPIMURROT YHDESSÄ KIRJASSA Koe tieteen vuoden tapahtumat Tieteen Kuvalehden Vuosikirjan 2020 avulla
Kaikki lempilehtesi digitaalisesti Lähde tutkimusmatkalle ja lue 20:aa suosittua lehteä WYPE-palvelussa puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Kokeile 1 kuukausi ilmaiseksi >>
Tutustu luonnon omaperäisimpiin taikureihin Ne kykenevät muuttamaan ruumiinsa kemialliseksi aseeksi, teleporttaamaan itsensä ilman halki tai loihtimaan itsestään jättiläisen. Todellisuuden oudoimmat oliot haastavat mielikuvituksen rajat.
Pulsari on universumin vauhtihirmu Pulsari lähettää voimakasta sähkömagneettista säteilyä, kun se kieppuu oman akselinsa ympäri huimaa vauhtia. Tutustu pulsariin, yhteen kaikkeuden nopeimmista kappaleista.
Kolme geeniä sai ihmisen aivot kasvamaan Seitsemän miljardia hermosolua erottaa ihmisaivot gorillan aivoista. Syynä on kolmen geenin muutos, joka on tapahtunut ihmisen evoluution kuluessa.
Näin usein kannattaa peseytyä Kylmä suihku houkuttelee hellepäivänä, mutta ennen kuin menet viilentävien pisaroiden alle, mieti, suihkutteletko liian usein.
Näin merenpinnan nousu vaikuttaa Maan pyörimiseen Kun napa-alueiden jäät sulavat, vedet kulkeutuvat navoilta kohti päiväntasaajaa. Tällöin maapallon massan jakautuminen muuttuu, mutta vaikuttako se myös Maan pyörimiseen?
Äärimmäinen kuumuus: 3 yllättävää seurausta Meneillään on yksi kaikkien aikojen kuumimmista vuosista. Kuumuus voi muuttaa elämää maapallolla niin, että lentokoneet eivät enää pääse ilmaan, autoja ei voi enää tankata ja ulkona oleskelusta tulee hengenvaarallista.
Marsin maanalaisessa järvessä voi piillä elämää 1,5 kilometrin syvyydestä Marsin pinnan alta on löydetty järvi, jossa on nestemäistä vettä. Sensaatiomainen löytö saattaa kätkeä sisäänsä elämää.