20 kuvaa Nepalin tuhoista

Laajat alueet ovat raunioina, ja kuolonuhrien määrä nousee jatkuvasti. Katso galleriasta riipaisevat kuvat Nepalin järistyksen aiheuttamista tuhoista Kathmandussa ja sen ympäristössä.

maanantai 27. huhtikuuta 2015 teksti Dan Stone. Kuvagalleria: Nicole Werbeck ja Mallory Benedict

Kuvagalleria Kathmandun hävityksestä

Kathmandun infrastruktuuri ei ollut suunniteltu kestämään lauantain maanjäristystä, jonka voimakkuus oli 7,8 ja joka tapahtui lähellä Nepalin pääkaupunkia.

Kuvat esittävät muun muassa pelastustyöntekijöitä, jotka sunnuntaina etsivät raunioista eloonjääneitä, maan tasalle sortuneita historiallisia rakennuksia sekä ihmisiä, jotka valmistelevat kuolleita tuhkausta varten.

Silminnäkijä filmasi valtavan lumivyöryn Mount Everestillä Vuorikiipeilijä Jost Kobusch oli juuri Mount Everestin perusleirissä, kun voimakkaan maanjäristyksen laukaisema lumivyöry iski leiriin. Ainakin 21 ihmisen arvellaan menettäneen henkensä Mount Everestillä päivän kuluessa.

Katso, miten valtava lumimassa vyöryy leiriin:

Nepalin maanjäristys

Maanjäristyksen voimakkuus oli 7,8 Richterin asteikolla, ja se tapahtui lähellä Nepalin pääkaupunkia Kathmandua.

Yli 4 300 ihmisen on ilmoitettu kuolleen. Heistä suurin osa on ollut Nepalissa. Intiassa on henkensä menettänyt yli 60 ihmistä, ja Kiinasta on ilmoitettu 25 kuolonuhria.

Kuolleiden kokonaismäärän arvellaan yhä nousevan.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Ehkä tämä kiinnostaa sinua ...