Näin voit hakea tukea hankkeellesi

Näin voit hakea apurahaa National Geographicin Global Exploration Fundista.

perjantai 2. joulukuuta 2011

National Geographic on jo yli 100 vuoden ajan tukenut monenlaista tutkimustyötä eri puolilla maailmaa. Nyt Global Exploration Fund on perustanut alueellisen tutkimusrahaston tukemaan pohjoiseurooppalaisten tahojen tekemää tieteellistä tutkimusta, luonnonsuojelua ja löytöretkiä.

Näin ollen Suomen, Ruotsin, Norjan ja Tanskan kansalaiset voivat hakea taloudellista tukea työlleen. Hae apurahaa tästä. Huomaa, että hakemukset on tehtävä englannin kielellä.

Apurahan saajat ja tuen ansiosta saatavat tulokset saavat julkisuutta National Geographicin laajassa media- ja viestintäverkostossa ja pääsevät hyödyntämään myös tieteellisen neuvonantajapaneelin, komitean ja alueellisten kumppanien palveluita.

Apurahan suuruus

Apurahojen suuruus vaihtelee huomattavasti, mutta keskimääräinen summa on 20 000 euroa. Koska National Geographic Societyn tuki on tarkoitettu hankkeen lisätueksi, hakijoita kehotetaan vahvasti hankkimaan rahoitusta myös muista lähteistä. GEF-apuraha on yleisesti ottaen tarkoitettu kattamaan yhden vuoden kenttätyöstä aiheutuvia suoria kuluja.

Rajoitukset

National Geographic Societyn apurahaa ei saa käyttää välillisiin, kiinteisiin tai muihin kuluihin, jotka eivät liity suoraan tuettavaan hankkeeseen, eikä myöskään luontoisetuihin tai kuukausipalkkoihin.

Apurahaa ei saa käyttää tieteellisiin tai ammatillisiin konferensseihin tehtäviin matkoihin, oikeustoimiin, maan hankkimiseen, lahjoituksiin, pysyvien kenttäasemien rakentamiseen tai tutkimustulosten julkaisemiseen.

Apurahan saajilta edellytetään, että he tarjoavat National Geographic Societylle etuoikeuden tulosten ja havaintojen julkaisemiseen.

Apurahan hakeminen

Global Exploration Fund -apurahaa haetaan kahdessa vaiheessa.

Vaihe 1: Esihakemus

Ennen varsinaisen hakulomakkeen vastaanottamista päätutkijan on täytettävä esihakemuslomake verkossa. Ennen esihakemuslomakkeen täyttämistä on huomioitava seuraavat seikat: • Esihakemuslomakkeen voi täyttää useassa vaiheessa. Voit tallentaa lomakkeen ja jatkaa sen täyttämistä myöhemmin. • Lomakkeen täyttämisen yhteydessä sinua pyydetään lähettämään sähköinen kopio ansioluettelostasi (CV). Tarkemmat ohjeet annetaan asianmukaisessa yhteydessä. • Varmista, että verkkoselaimesi sallii evästeiden (cookies) vastaanottamisen. • Esihakemuslomakkeen täyttöön liittyvät kysymykset on lähetettävä osoitteeseen [email protected]. • Global Exploration Fund vastaanottaa esihakemuksia ympäri vuoden. Lähetä esihakemuksesi vähintään kahdeksan kuukautta ennen hankkeen suunniteltua aloitusajankohtaa.

Hae tästä.

Päätutkijalle ilmoitetaan päätöksestä kahdeksan viikon sisällä. Jos esihakemus hyväksytään, päätutkijalle ilmoitetaan siitä sähköpostiviestillä, joka sisältää verkkolinkin varsinaiseen hakemuslomakkeeseen.

Vaihe 2: Hakemus

Päätutkijan on hakemuslinkin saatuaan täytettävä ja lähetettävä apurahahakemus Internetin kautta. Ennen sitä on otettava huomioon seuraavat seikat: • Global Exploration Fund vastaanottaa hakemuksia ympäri vuoden. Hakemuksen vastaanottamisesta sen asianmukaiseen arvioimiseen ja käsittelemiseen on kuitenkin syytä varata puoli vuotta. • National Geographic Societyn apurahaa jo aiemmin saaneiden hakijoiden on täytettävä kaikki aiemmat raportointi- ja kirjanpitovelvoitteensa ennen uuden tuen hakemista.

Global Exploration Fundin Pohjois-Euroopan rahaston asiantuntijapaneelin kokoonpano (englanniksi).

Hae & lahjoita

Jos haluat hakea, napsauta tätä linkkiä tai yllä olevaa kuvaketta

Jos haluat lahjoittaa, napsauta tästä.

Lahjoitukset postitse: National Geographic Society Development Office 1145 17th Street NW Washington, DC 20036 U.S.A.

Yksityiskohtaiset hakuohjeet englanniksi.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Ehkä tämä kiinnostaa sinua ...