Erikoistarjous tilaajille: ILMAINEN kotisivu

National Geographic Suomi tarjoaa kaikille tilaajilleen oman helppokäyttöisen kotisivun ILMAISEKSI. Voit laittaa sivullesi esimerkiksi kuva-albumeita, videopätkiä, matkakertomuksia ja paljon muutakin.

perjantai 20. tammikuuta 2012

Sivu on käyttökunnossa kolmessa minuutissa, sillä esivalmistelut on tehty, joten voit keskittyä suoraan sisällön luomiseen.

Mitä National Geographicin kotisivutarjoukseen sisältyy?

  • Oma ILMAINEN kotisivu
  • Mallipohjien rajoitukseton käyttöoikeus
  • Käytännöllisiä mallipohjia esimerkiksi valokuva-albumeita, blogeja, oppaita ja videoita varten
  • Tilaa 40 sivulle, 300 kuvalle ja 10 minuutin videolle
  • Osoitteeksi tulee 123kotisivu/OMANIMESI
  • Uutuuksia ja uusia toimintoja täysin ilmaiseksi
  • Aloita täällä: Luo ilmainen kotisivu

Mistä löydän asiakasnumeroni?

Asiakasnumero on painettu lehden mukana saamaasi tilisiirtolomakkeeseen osoitteesi viereen. Jos et löydä numeroasi, Bonnierin asiakaspalvelu voi auttaa. – Ota yhteyttä Bonnierin asiakaspalveluun Napsauta tätä.

Entä jos en ole lehden tilaaja?

Voit kokeilla kotisivupalvelua ilmaiseksi 30 päivän ajan. Käytössäsi ovat kaikki toiminnot, ja koeajan jälkeen voit päättää, haluatko pitää kotisivusi. Palvelu maksaa 20 euroa / 3 kuukautta, ja sopimuksen voi irtisanoa milloin tahansa. - Muut kuin tilaajat: Kokeile ilmaiseksi 30 päivää >>

Tilaajille tiedoksi:

Niin kauan kuin olet National Geographic Suomen tilaaja, kotisivu ei maksa sinulle mitään. Jos tahdot kotisivulle enemmän tilaa tai haluat siirtää sivun oman verkkoaluetunnuksesi alaisuuteen, sinun on muutettava ilmainen jäsenyys tavalliseksi maksulliseksi jäsenyydeksi. Onko mielessäsi kotisivun käyttöä koskevia kysymyksiä? Kirjoita sähköpostia 123kotisivun asiakaspalveluun: [email protected] Onko mielessäsi lehden tilausta koskevia kysymyksiä? Ota yhteyttä Bonnierin asiakaspalveluun Napsauta tätä .

Ehkä sinua kiinnostaa...

Ehkä tämä kiinnostaa sinua ...