Numero 1 on ilmestynyt

Uutta tietoa Linnunradan mustasta aukosta. Elämä palaa Phonixsaarten koralliriutoille. Mitä tapahtuu, jos maailman väkiluku jatkaa kasvuaan?

keskiviikko 26. tammikuuta 2011
  • Myyttinen karavaanikaupunki Timbuktussa säilytetään vanhojen kirjojen ja kirjoitusten kokoelmaa. Kulttuurin ohella siellä voi kohdata niin Saharan suolakauppiaita kuin kidnappauksen uhkaakin.

  • Phoenixsaaret toipuvat Mikronesialaisten Phoenixsaarten komeat koralliriutat ehtivät jo kalveta vain varjoksi entisestään, mutta nyt niiden värit ovat palailemassa kuin ihmeen kaupalla.

  • USA:n unohdettu kaupunki Yhdysvaltain ensimmäinen kaupunki, Cahokia, saattaa antaa vihiä siitä, miltä Pohjois-Amerikassa näytti intiaanien vielä hallitessa koko suurta mannerta.

  • Linnunradan synkkä sydän Astronomien uudet havainnot kertovat aurinkokuntamme keskellä ammottavasta oudosta aukosta..

  • Kasvava väestö Maailman väkiluku ylittää ensi vuonna seitsemän miljardin rajan. Ihmisiä on nyt yli kaksi kertaa niin paljon kuin vuonna 1960. Seuraava NG tuo tullessaan väestöräjähdystä käsittelevän ajankohtaisen ja syvällisen artikkelisarjan ensimmäisen osan. Kuinka esimerkiksi ympäristön, kaupunkien, eläinten ja ihmisten käy, jos maapallon väkiluku jatkaa kasvuaan nykyvauhdilla?

Osta lehti

Tutustu upean lehden tarjouksiin tästä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Ehkä tämä kiinnostaa sinua ...