Tulevaisuuden kuulokkeet ovat langattomia

Langattoman tekniikan kehitys on vasta pääsemässä vauhtiin. On tullut aika heittää hiljalleen hyvästit kuulokeliitännälle.

keskiviikko 16. marraskuuta 2016 teksti Anna-Dora Maron

Saat hyvän tarjouksen langattomista kuulokkeista, joita voi käyttää puhelimen, tabletin ja tietokoneen kanssa. Napsauta tästä ja lue lisää.

Internet, TV ja tietokonelaitteet ovat jo kauan sitten hypänneet langattomuuden aallonharjalle ja kehittyneet fiksummiksi ja helpommiksi käyttää.

Nyt vuorossa ovat kuulokkeet, ja onkin tullut aika hyvästellä kuulokeliitännät.

Teknologiajätti viitoittaa tietä langattomaan tulevaisuuteen

Langattoman tulevaisuuden huippua edustaa erityisesti teknologiajätti Apple, joka on jättänyt kuulokeliitännän pois uusimmasta iPhone 7 -puhelinmallistaan.

Se tarkoittaa, että uudessa iPhonessa ei ole perinteistä kuulokeliitäntää lainkaan. Liitäntä hoidetaan langattomasti.

Tai ainakin melkein. Apple on nimittäin kehittänyt pienen liittimen, jolla kuulokkeet voi edelleen liittää puhelimeen kaapelin avulla. Tämä on todennäköisesti hyvä veto, koska tuotearvostelijat ja käyttäjät ovat ottaneet tiedon kuulokeliitännän poistamisesta tyrmistyneenä vastaan.

Katso esitys, jossa uusi iPhone esitellään:

Langattomat laitteet ovat kehittyneet huomattavasti

Apple ei ole suotta ihastunut langattomuuteen.

Internetin kehittymisen ja monimuotoistumisen myötä langattomista laitteista on tullut entistä vakaampia ja helppokäyttöisempiä.

Tämä koskee erityisesti Bluetoothia, jota monet tutkijat ja kehittäjät pitävät lopullisena ja erittäin energiapihinä langattoman tulevaisuuden ratkaisuna.

Langattomat kuulokkeet omaksi

Voit nyt itsekin hypätä langattoman trendin aallonharjalle National Geographic -lehden avulla. Lehden tilatessasi saat langattomat kuulokkeet, jotka on helppo liittää puhelimeen, tablettiin tai tietokoneeseen.

Kuulokkeiden kantosäde on 10 metriä, ja niissä on mikrofoni, joten voit soittaa videopuheluita ja käyttää Skypea ilman ärsyttäviä johtoja.

Langattomien kuulokkeiden arvo on 80 euroa, mutta saat ne ja 3 numeroa National Geographic -lehteä yhteensä hintaan 19,90 euroa. Lue lisää langattomista kuulokkeista ja hyvästä tarjouksesta TÄÄLTÄ.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Ehkä tämä kiinnostaa sinua ...