Galleria: Kivikauden ravintoa eri puolilta maailmaa

Joidenkin mielestä ihmisten pitäisi syödä sellaista ravintoa, johon meidän perimämme on miljoonien vuosien kuluessa sopeutunut. Olemme koonnet tähän perinteisiä ruokalajeja eri puolilta maailmaa.

tiistai 30. syyskuuta 2014

Luolamiesruokavalion puolestapuhujien mielestä moni elämäntapasairaus – sydänvaivat, verenpaine, diabetes ja syöpä – olisi mahdollista välttää metsästäjä-keräilijöiden noudattamalla ruokavaliolla.

Mikä siihen liittyvä käsitys on totta ja mikä tarua? Mitä kivikautiset ihmiset oikeasti söivät? National Geographic on paneutunut kysymyksiin tieteen kannalta, ja tulokset yllättävät.

Lue artikkeli: Kivikautinen ruokavalio

Uppoudu jännittävään artikkeliin ja muodosta oma käsityksesi siitä, onko kivikauden ruokavalio myös tulevaisuutta. Lue koko National Geographicin numeron 9/2014 artikkeli tästä:

Huom! Sinun pitää olla kirjautunut natgeo.fi-sivuston käyttäjäksi voidaksesi ladata artikkelin. Napsauta Lataa-painiketta. Jos et ole kirjautunut sivustoon, sinulle tarjotaan mahdollisuutta rekisteröityä käyttäjäksi. Se käy nopeasti eikä maksa mitään.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Ehkä tämä kiinnostaa sinua ...